Twiddle Ons

12,49 

Twiddle Onsit rohkaisevat vauvaa tutkimaan omia jalkojaan ja tarttumaan niihin houkuttelevien äänien, materiaalien ja värien avulla.

10 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Twiddle Ons sukanpitimet puetaan vauvan sukkien päälle ja ne pitävät sukat paikallaan. Vauva ei pysty potkimaan tai repimään sukkia pois jalasta! Twiddlesit rohkaisevat vauvaa tutkimaan omia jalkojaan ja tarttumaan niihin houkuttelevien äänien, materiaalien ja värien avulla.

Twiddle Onsit on valmistettu joustavasta materiaalista, ne pysyvät napakasti sukkien päällä, mutta eivät purista pikkuisia jalkoja.

Sock Onsit on kehittänyt viiden pienen pojan äiti ja graafinen suunnittelija, Kezi Levin, joka kyllästyi siihen, että vauvojen sukat eivät pysyneet jalassa ja niitä sai etsiskellä joka paikasta.

Sukanpitimet ovat jokaisen vanhemman arkea helpottava keksintö ja oiva lahja. Katso myös kirjeenä lähetettävät lahjapakkaukset (linkki: CongratulatiOns).

Sock Onsit voi pestä koneessa ja rumpukuivata. Upeasta värivalikoimasta löydät sopivat SockOnsit jokaiseen asuun helpottamaan ja piristämään arkea!

Tuotteet on palkittu useasti eri maiden vauvalehdissä ja messuilla ja saaneet vanhemmilta paljon kiitosta.